İran Heyeti, Ağrı'da

İran Yüksek Öğretim Bakanlık Danışmanları Ali Etemadi ile Majid Jahanbakhshi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan'ı ziyaret

İran Yüksek Öğretim Bakanlık Danışmanları Ali Etemadi ile Majid Jahanbakhshi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan'ı ziyaret etti.

Etemadi ve Jahanbakhshi ile bir süre görüşen Aslan, eğitim alanında iki ülke arasındaki karşılıklı işbirliği anlaşmalarına çok önem verdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan, komşu iki ülkedeki eğitim olanaklarının birlikte değerlendirilmesi konusunda yararlı bir görüşme yapıldığını söyledi.

İran Yüksek Öğretim Bakanlık Danışmanı Etemadi ise, İran ve Türkiye'deki eğitim kurumları arasında karşılıklı işbirliği anlaşması yapmak üzere Ağrı'ya geldiklerini belirtti. Etemadi, iki yıl önce geldikleri üniversitenin bugün fiziki ve akademik anlamda önemli bir aşama sağlandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Rektör Aslan, konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.

Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: