İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Ahmad Alirızabeygi’den Vali Öztürk’e Ziyaret

İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Ahmad Alirızabeygi ve beraberindeki heyet Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ü...

İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Ahmad Alirızabeygi ve beraberindeki heyet Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Erzurum’da bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gelen İran heyeti ilk olarak Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret ettiler. İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Ahmad Alirızabeygi ve beraberindeki heyet Vali Öztürk ile görüş alış verişinde bulundular.

Vali Öztürk, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Ahmad Alirızabeygi’de Erzurum’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Valilik makamından ayrılan heyet daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: