İremsu yorumladı, işte günlük burç yorumları (11.02.2015)

11 Şubat Çarşamba gününe günlük burç yorumunuzu okuyarak başlayabilir, gün içinde sizleri neleri beklediği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Astroloji Danışmanı İremsu'dan burç yorumlarınızı öğrenin. İşte günlük burç yorumunuz...

11 Şubat çarşamba gününe bazı burçlar sevgi ve tutkulu bir başlangıç yapacak. Bazı burçlar sorumluklarının farkında olarak hareket edecek. Günlük burç yorumlarınızı okuyarak sizlerde burcunuzu nelerin beklediğini görebilir, fikir sahibi olabilirsiniz. Mynet Astroloji Danışmanı İremsu Günlük burcunuzu yorumladı. Dilerseniz haftalık, aylık ve yıllık burcunuzu da okuyabilirsiniz. Burcunuzla ilgili tüm ayrıntılı yorumlar Mynet.com'da.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

KADIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam

Koç burçları finansal meselelere önem vereceği bir gün yaşayabilir. Hesaplama yaparken çevrelerinden destek görmek isteyebilirler. Ancak güvendikleri kişilerin düşüncelerine önem vermeleri gerekir. Koç burçları bugün kendilerini heyecanlandıracak duygulara oldukça açık. Boğa burçlarının bugün farklı düşüncelere hiç açık değil. İçten pazarlıklı insanlara karşı oldukça tahammülsüz.

O yüzden insanların tavırları, yaklaşım biçimleri sizin için çok önemli. İkizler burçları iş yaşamında ya da özel yaşamında etraflarındaki kişilerle ilişkilerine dikkat etmeleri gerekir. İkizler burçlarının karşılarındaki insanlara yaklaşımları ne kadar iyi niyetli olursa olsun, kafalarında hep bir kuşku var. Kendileri ya yanılıyorsam, ya da üzülürsem diye düşünebilirler. Yengeç burçları maddi konularda, aile ilişkilerinde tüm konuları gözden geçirebilir. Kendileri için sıkıntı oluşturan konuların kontrolünü yapmalılar ki rahata ulaşabilsinler. Aslan burçları mali konuları ve aileleriyle ilişkileri gözden geçirebilirler. Eğer bir sorun varsa problemsiz bir şekilde çözmek isteyebilirsiniz. Başak burçları içlerine attığı duyguları ortaya çıkarmak isteyebilir, bir an önce hayatındaki gelişmeleri görmek isteyebilir.

Reklam
Reklam

İlişkilerinde sorun dahi yaşasalar, tutkularının güçlü olması nedeniyle sevgileri her zaman daha ön planda olacak. Terazi burçlarının bugün denetçi halleri ön plana çıkabilir. Bir ilişkileri varsa partnerlerinin ne düşündükleriyle, ne yaptıklarıyla ilgilenebilir, öğrenmek arzusu içinde olabilirler. Terazi burçları plansız harcamalardan kaçınmalı, bütçelerine göre hareket etmelidir. İş hayatlarına ve sağlıklarına önem vermeleri gerekebilir. Akrep burçları bugün oldukça net. Kendilerini ifade edebileceği, kendilerini dışa yansıtabileceği bir gün yaşabilirler. Bu sayede etrafındaki insanlar üzerinde etkileri bir hayli baskın olabilir. Alkışlanmak, pohpohlanmak isteyebilirler.

Yay burçları bugün aşkın, tutkuların peşinden koşmak isteyebilir. Hiç kimsenin sizi aşktan uzaklaştırmasına izin vermesini istemezsiniz. Evdeki huzur, mutluluk son derece önemlidir. Oğlak burçları bugün yapacağı işleri yarına bırakmadan hareket etmeli işlerine, yapacaklarına yönelmeli. Oğlak burçları sözlerini esirgemeyen kimseler olduğu için dışarıdan bakıldığında güçlü bir imaj çiziyorlar. Kova burçları tutkulu sevgi dolu bir ilişkiye ihtiyaç duyuyor. Baskılar ve gereğinden fazla her şey kova burçlarının kendilerini rahatsız etmesine yol açıyor. Balık burçları bugün sorumluluk almaktan kaçmayacak, hali hazırda olan işlerini bitirmeye çalışacak. zıt fikirdeki insanlara ve kafalarına yatmayan düşüncelere tahammülleri yok.

Reklam
Reklam