İremsu'nun günlük burç yorumları (10 Şubat 2015)

Astroloji Danışmanı İremsu 10 Şubat Salı günü için günlük burç yorumlarını paylaştı. Hangi burçlar iş yaşantılarına önem vermeli, hangi burçlar kendilerini yenilemeli? Günlük burç yorumlarını sizin için derledik...

10 Şubat 2015 salı günü bazı burçlar tutkulu ve hırslı bir sabah uyanabilir. Bazı burçları özgürce düşüncelerini savunmak, dile getirmek isteyebilir. Siz de günlük burç yorumunuzu merak ediyorsanız, Mynet Astroloji Danışmanı İremsu'nun günlük burçlar hakkındaki yorumlarını okuyabilir, planlarınızı buna göre yapabilirsiniz. Tüm merak ettiğiniz haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarınızı Mynet.com'da bulabilirsiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

KADIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları Salı günü duygu dolu, tutkulu ve hırslı bir sabaha uyanıyor. Kimi zaman duygusal kimi zaman mantıklı bir durum içinde olabilirler. Bu gelgitler arasında dengeyi bulmaları gerekir. Koç burçları hayal ettikleri gibi bir yaşam sürmek istedikleri için inançlarını, azimlerini kararlı bir şekilde ilerliyor. Boğa burçlarının tutkuları oldukça yoğun. Çalışma yaşantılarında farklı görüşler sunmak, yenilikçi görüşlerde bulunmak isteyebilirler. İkizler burçları Salı günü iş alanında bir hayli hırslı. Herkesten daha hızlı daha iyi kavradıklarını düşündükleri için farklı muamele görmek isteyebilirler. Hedeflerini, seçimlerini doğru bir şekilde planlarlarsa başarılı olabilirler. Yengeç burçları hisleri sayesinde çevresindeki olayları fark edebilir. Ancak bunu açığa dökmez, kendilerine saklarlar. İlişkilerinde partnerleriyle sorun yaşayabilir, canları sıkkın olabilir.

Reklam
Reklam

Aslan burçları geleceklerini ilgilendiren her konuda yapıcı bir tutum sergilemeliler. Başak burçları hayata karşı karamsar olmamalı, yapıcı bir tutumda hareket etmeli. İlişkilerinde ne sorun yaşanıyorsa yaşansın içe atmak yerine, paylaşmayı denemeliler. Terazi burçları yeniliklere, yeni fikirlere oldukça açık. Eski sorunlara dönmek istemiyorlar. Akşam saatlerinde iş yaşantılarında, sağlık durumlarında ne yaşanıyor ele alabilirler. Düzeltilmesi, yapılması gerekenleri hayata geçirebilirler. Akrep burçları kendilerini bir hayli güçlü görmek isteğinde olabilirler. Ögür olmak isteyen Akrepler bugün özel hayatlarını konuşmaktan kaçınabilir, olan biten ne varsa kimsenin duymasını istemeyebilirler.

Yay burçları ruhen ve fiziksel olarak kendilerini iyi hissetmek isteği ile dolular. Sizi üzen, canınızı sıkan insanları kabul etmek istemeyebilirsiniz. İç sıkıntılar nedeniyle çevrelerindeki insalarla aralarına mesafe koymak isteyebilirler. Oğlak burçları içlerinde yaşadığı duyguları kimseyle paylaşmak istemeyebilir. Bu kimseye güvenmeme duygusundan ileri geliyor. Maddi konular üzerinde düşünebilir, gelecek adına güvenli kararlar alabilirler. Kova burçları çevrelerindeki insanları kendileriyle kıyaslayabilir. Sağduyulu olmak her zaman iyidir. Kova burçları bütçelerinde dikkatli davranmalı, gelir gider dengesini ayarlamaya özen göstermeliler. Balık burçları kendilerini ifade edebilmek, düşüncelerini kabul ettirebilmek adına bir mücadele içine girebilirler. Balık burçları kendilerini bazı şeylerin engellediğini düşünebilir ancak kendilerini geliştirmeye devam etmeleri iyi olacaktır.

Reklam
Reklam