İrfan Çöllüoğlu, Ak Parti İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

AK Parti’de 10 yıldır çeşitli hizmetlerde bulunan İrfan Çöllüoğlu, 16 Haziran Cumartesi günü yapılacak Ak...

AK Parti’de 10 yıldır çeşitli hizmetlerde bulunan İrfan Çöllüoğlu, 16 Haziran Cumartesi günü yapılacak Ak Parti Mersin İl Kongresi’nde İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Mersin İl Kongresi’ne kısa zaman kala il başkanlığına aday olanlar da partililerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Mustafa Akgül’ün geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklaması, mevcut İl Başkanı Mekin Merter Salt’ın ise siyasi kulislerde genel merkezin adayı olduğunun dile getirilmesinin ardından dün de bir süredir adaylık çalışmalarını sürdüren İrfan Çöllüoğlu, adaylığını resmen açıkladı.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Binası önünde kalabalık bir partili grubun desteği ile il başkanlığı adaylığını açıklayan İrfan Çöllüoğlu’na, eski AK Parti Mersin İl Başkanı Fatih Kısa da destek verdi. Partililerin alkışları ve sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Çöllüoğlu, bu göreve talip olurken, bütün zorlukların ve imkansızlıkların farkında olarak yola çıktıklarını belirtti. 10 yılı aşkın süredir AK Parti’ye üye olmaktan dolayı gurur duyduğunu kaydeden Çöllüoğlu, hayalinin ölmeden önce AK Parti’ye il başkanlığı düzeyinde hizmet vermek olduğunu söyledi. AK Parti’nin insan odaklı siyasetin adresi olduğuna vurgu yapan Çöllüoğlu, “Biz de gücümüzü sadece sizlerden alarak bu şehre hiç durmadan, yılmadan hizmet etmek için bu yola çıktık. Sizlerle buruda buluşmanın, aynı yolun yolcusu olmanın, aynı değerlere başlamanın, aynı siyasi ve sosyal idealleri paylaşmanın benim için tarifi mümkün olmayan bir mutluluk ve onur kaynağı olduğunu hepinizin bilmesini istiyorum” dedi.

“İnsanı öncelemek ve insana dair her şeyi önemsemek” anlayışıyla Mersin ve gelecek için çalışmalar yapacaklarının altını çizen Çöllüoğlu, “Herkes şunu bilmelidir ki, biz AK Parti’nin bu şehirdeki varlığını güçlendirecek ve tarihe not düşecek yeni projelerin ve çözümlerin peşinde koşacağız. Çünkü Mersin’i biz Anamur’dan Tarsus’a kadar tanıyoruz. Çözüm üreten ve çözüme ortak olan katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla bu şehrin bütün dinamiklerini harekete geçirerek bu şehrin çehresini değiştireceğiz” ifadeleri kullandı.

Reklam
Reklam

Partinin kurulduğu ilk günden bu yana kadar Mersin’de AK Parti için çalışan herkese teşekkür eden Çöllüoğlu, “16 Haziran günü değerli delegeler sandığa giderek, mührü eline almış ve son sözü söylemiş, son kararı vermiş olacak. Tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki, 16 Haziran 2012 günü AK Parti Mersin İl Başkanlığı seçimlerinin kazananı hiç ama hiç şüphesiz Mersin ve Mersinliler olacaktır” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: