Irina Shayk Antalya'ya Gelecek

Rus model Irina Shayk, 6 Haziran'da Antalya Expo Center'da gerçekleşecek Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkacak.

Rus model Irina Shayk, 6 Haziran'da Antalya Expo Center'da gerçekleşecek Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkacak. Bu yıl 18'incisi yapılacak Dosso Dossi Fashion Show, 5-11 Haziran tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. Rus konukların yoğun isteği üzerine organizasyon için Rus modelle anlaşma yapıldığı, 6 Haziran Cuma günü düzenlenecek defileye baş manken olarak çıkacak Irina Shayk'ın 4 ayrı elbise sunacağı bildirildi. Dosso Dossi Fashion Show, daha önce Adriana Lima, Isabeli Fontana, Erin Heatherton ve Miranda Kerr gibi isimleri Antalya'da podyuma çıkarmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: