Irmak Yatağında Çamura Saplanan Kişiyi Ekipler Kurtardı

 Ordu'da köprüden geçtikten sonra dengesini kaybederek ırmak yatağına düşen ve çamura saplanan kişiyi itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri ortak çalışma sonucu 1 saatte kurtarabildi.

Ordu'da köprüden geçtikten sonra dengesini kaybederek ırmak yatağına düşen ve çamura saplanan kişiyi itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri ortak çalışma sonucu 1 saatte kurtarabildi. Şirinevler Mahallesi'nde Civil Irmağı üzerindeki köprüden geçtikten sonra sağ taraftaki yola yönelmek isterken dengesini kaybeden Erkan Gökmen ıslah çalışmasının yapıldığı ırmak yatağına düşerek çamura saplandı. Yaklaşık 5 metre yükseklikten ırmak yatağına düşen ve vücudunun büyük bölümü çamura saplanan Gökmen, çevredeki vatandaşlara seslenerek yardım istedi. Vatandaşların haber vermesi üzerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri ırmak yatağına inerek Erkan Gökmen'i kurtarmaya çalıştı. Gökmen'i çamurdan çıkarmak için uğraşan ekipler, bacaklarından yaralandığını fark ettikleri Gökmen'i sedyeye bağladı. Ekiplerin halat yardımıyla yukarıya çektiği Erkan Gökmen, 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: