İş Adamı Özdemir, STSO Meclis Başkanlığı'na Getirilecek

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in, STSO Meclis Başkanlığı'na getirileceğini

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in, STSO Meclis Başkanlığı'na getirileceğini söyledi.

Başkan Güven Kuzu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün yapılan seçim sonucunda 24 kişilik bir yönetimin göreve seçildiğini belirterek, iş adamı Nihat Özdemir'in de bu listede yer aldığını söyledi.

Özdemir'in, STSO Meclis Başkanlığı'na getirilmesi için çalıştıklarını belirten Kuzu, şöyle dedi:

"Nihat Özdemir'e STSO Meclis Başkanlığı teklifini ilettim. Sağ olsunlar kendisi de bizi kırmadı ve kabul etti. Özdemir ile Ankara'da güçlü bir lobi oluşturup, bu sayede Siirt'in kalkınması için çok daha fazla çaba harcayacağız.

Reklam
Reklam

Siirt'in sorunlarını herkesin sahiplenmesi gerekiyor. Herkes şahsi çıkarını bir kenara bırakmalı, sorunları birlikte tespit edip, çözümü konusunda hep beraber çalışmalıyız. Bizi bölmek isteyenler de olacak ama bunlara aldırış etmeyeceğiz. Öncelikle hep beraber, iyi bir yerel yöneticiye ihtiyacımız var. Bunu da el birliğiyle tespit edeceğiz. Vizyonu arkasında olan güçlü bir ekibi bulacağız ve destekleyeceğiz. Çalışmalarımızda Nihat Özdemir de bize büyük destek verecek."

Muhabir: Ayhan Mergen / Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: