İş Adamı Turan Kopal, Oğlunu Evlendirdi

Yeni Malatyaspor eski yöneticilerinden iş adamı Turan Kopal, oğlunu evlendirdi. Turan Kopal'ın oğlu Yunus Kopal,...

Yeni Malatyaspor eski yöneticilerinden iş adamı Turan Kopal, oğlunu evlendirdi. Turan Kopal'ın oğlu Yunus Kopal, hayatını Fadime Kopal (Çoban) ile birleştirdi.

Divan Park’ta düzenlenen mevlit ve düğün programına; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TSO yönetim kurulu ve bazı meclis üyeleri, Yeni Malatyaspor yöneticileri, Kopal ve Çoban aileleri, mesleki teşekkül ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Reklam
Reklam

Fidan-Turan Kopal ile Sehime-Süleyman Çoban'ın davetlileri tek tek kapıda karşıladığı mevlit ve düğün programında, Yunus-Fadime Kopal çiftinin heyecanlı oldukları gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: