İş Adamından Çalışanlara Yönelik Kaynaşma Ve Dayanışma Pikniği

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde fındık sektöründe faaliyet gösteren İşadamı Sait Erçal tarafından çalışanlar ve ailelerine yönelik...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde fındık sektöründe faaliyet gösteren İşadamı Sait Erçal tarafından çalışanlar ve ailelerine yönelik geleneksel kaynaşma ve dayanışma pikniği düzenlendi.

Akkaya piknik alanında düzenlenen kaynaşma pikniğine Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Mal Müdürü Adnan Çetin, iş adamı Sait Erçal, oğlu iş adamı Kadir Erçal, İş adamı Aydın Semerci, çalışanlar ve aileleri katıldı. Kaynaşma ve dayanışma pikniğinde konuşan iş adamı Sait Erçal, geleneksel hale getirdikleri çalışanlar ve ailelerine yönelik kaynaşma ve dayanışma pikniğini bu yılda düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının çalışanları bir nebze olsun mutlu etmek, kaynaşmalarını, dayanışmalarını sağlamak ve onlara güzel bir gün yaşatmak olduğunu belirten Erçal, katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardında Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Katılımcılar canlı müzik eşliğinde doyasıya dans ederek eğlenen firma çalışanları stres attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: