İş Adamları Ve Protokol Zoniad’ın İftarında Buluştu

Zonguldak İş Adamları Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.Alaborina Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeği programına, AK Parti...

Zonguldak İş Adamları Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Alaborina Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeği programına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, TUSKON Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye başkanları, iş adamları ve davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan ZONİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülay, “Zonguldak İşadamları Derneğimiz TUSKON’un çatısı altında görev yapmaktadır. Zonguldak İşadamları Derneğimizin amacı, Zonguldaklı işadamlarını yurtiçi ve yurtdışındaki işadamları ile yan yana getirerek Türkiye ekonomisine ve Zonguldak ekonomisine katkıda bulundurmak ve aynı zamanda kültürel açlardan bu ülkelerle insanların iletişimini sağlamaktır. İşadamları derneğimiz çeşitli yurtdışı gezileri düzenleyerek işadamlarımızın ufkunu açmak için gayret göstermektedir” dedi.

Reklam
Reklam

TUSKON Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun ise “Değişime ayak uydurmalıyız. Değişim son zamanlarda en önemli konulardan birisi. Değişime ayak uyduramayan firmalar teker teker yaptıkları işten veya piyasadan silinip gidiyorlar. Bunun için buna çok dikkat etmemiz gerekiyor. Devamlı kendimizi yenilememiz ve bu değişime ayak uydurmamız lazım” diye konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Ramazanımız hem Müslüman alemine hem de halkımıza hayırlara vesile olsun. Bu geceyi düzenleyen işadamlarımı kutluyorum. İnşallah bu bereketli günler onlarla birlikte devam eder diyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan da konuşmasında, “Herkesin ramazanını tebrik ediyorum. Allah bereket versin. Ramazanın ailenizle, çocuğunuzla beraber inşallah Allah bayrama kavuşturmayı nasip etsin” dedi.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise yaptığı konuşmasında “Öncelikle Zonguldaklı İşadamlarımızın bu güzel organizasyonunu tebrik ederim, Allah hayırlarını kabul etsin diliyorum. Zonguldak işadamları inşallah hem Zonguldaklıları hem de Türkiye’yi çok güzel bir şekilde hem ulusal alanda hem de uluslararası alanda temsil ederler. Aynı zamanda Ramazan ayınızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından yapılan dua ile iftar programı sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz