İş Adamlarına E-ticaretin Yararları Anlatıldı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, üyelerine "İnternet Girişimciliği" konulu bir seminer düzenleyerek e-ticaretin yararlarını anlattı.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, üyelerine "İnternet Girişimciliği" konulu bir seminer düzenleyerek e-ticaretin yararlarını anlattı.

TÜMSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, E-Ticaret Uzmanı Zafer Ceyhun Büyük, iş adamlarına e-ticaretin faydalarını anlatırken, geleceğin sektörünün internet girişimciliği olduğunu vurguladı.

İnternet girişimciliği hakkında bilgiler veren Büyük, konuşmasında internet üzerinden alışveriş yapanların tercih sebebinin düşük fiyat, zaman tasarrufu, detaylı inceleme fırsatı ve ürün çeşitliliği olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

E-ticaretin krizlerden bile büyüyerek çıktığını vurgulayan Büyük, en çok satış yapan ürünlerin elektronik, kitap ve giyim olduğunu anlattı.

Büyük, şöyle devam etti:

"Biz millet olarak girişimci bir ruha sahibiz. Ne istediğini bilen bu uğurda ciddi gayret sarf eden girişimciler kısa zamanda emeğinin karşılığını alacaktır. Ancak iyi ekip kurulmalı, teknoloji yakından takip edilmeli, online ticaret güvenliği sağlanmalı, reklama önem verilmeli, tüketici memnun edilmeli, girişimci inancı yitirilmeden tüketiciye hitap edecek şekilde çalışmalar yapmalıdır."

TÜMSİAD Şube Başkan Yardımcısı Adem Güngör de, Başkan Deniz Köse'nin il dışında olduğunu belirterek, sinevizyonlu sunumundan dolayı Büyük'e teşekkür etti.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: