İş adamlarından muhtaç öğrencilere bot ve mont yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin, Zonguldak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) aracılığı ile...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin, Zonguldak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) aracılığı ile ilçe genelinde, ihtiyaç sahibi 74 okuldaki 500 öğrenciye gönderdiği bot ve montlar, düzenlenen törenle okul yöneticilerine teslim edildi.
TSO Başkanı Genç, “Aidatlarımız ile bot ve mont yardımında bulunuyorsunuz” serzenişlerine, “Bu katılım direk TOBB'un yaptığı yardımdır.” diye cevap verdi.
Türkiye genelinde, TOBB tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı ile Kdz.Ereğli'de ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımında bulunuldu. 74 okulda toplam 500 öğrenci için hazırlanan bot ve montlar, okul müdürleri ve yetkililerine düzenlenen törenle teslim edildi.

Reklam
Reklam

YARDIM TOBB'UN
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan TSO Başkanı Mehmet Genç, her sene yaptıkları yardımı bu sene de yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 'TSO üyelerinden aldığı aidatlarla bot ve mont yardımında bulunuyor' serzenişlerine maruz kaldıklarını da vurgulayan Genç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Her yıl geleneksel hale getirilen bot ve mont yardımını biz de Kdz. Ereğli TSO olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespit ettiği isimlere dağıtılmak üzere 74 okulumuza 500 bot, 500 mont yardımını teslim etmek üzere buradayız. Katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Kış mevsiminin başlangıcı olmasına azami dikkat ettik. Bu konu ile ilgili çeşitli hareketlerin olduğunu da biliyoruz, üyelerimizden bize, 'bizim üye aidatlarımız ile bot ve mont dağıtıyorsunuz' diye serzeniş olduğunu biliyoruz. Bu, Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerinin katılımları ile değil, direk Odalar Borsalar Birliği'nin Türkiye genelinde yaptığı yardımdır. Ramazan öncesi gıdası, okul öncesi de giysisi verilir.

Reklam
Reklam

DESTEK VERİLİYOR
TSO Başkanı Mehmet Genç'in konuşmasının ardından söz alan Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ise gerek Ramazan ayında kumanya yardımı, gerekse her kış ayı başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımında bulunan TOBB yönetimine teşekkür ederek, “Düzenlemeyi yapan TOBB'a teşekkür ediyoruz. Gerek Ramazan olsun, gerek okullar açılmasında olsun destek veriliyor, sosyal yardımlaşmanın güzel bir örneğidir. Bizden listeler istediler, biz de isimleri bildirdik. Öğrencilerimizin gelmesine gerek yoktu, okul yöneticileri alacak teslim edecek.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından bot ve montlar okul yetkililerine teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz