İş adamlarının bar kavgası mahkemede

Cengiz Efe Önbilgin ile Armağan Özgörkey'in, Etiler'de bir barda birbirlerini yaraladıkları iddiasıyla yaptıkları şikayet başvurusu...

Cengiz Efe Önbilgin ile Armağan Özgörkey'in, Etiler'de bir barda birbirlerini yaraladıkları iddiasıyla yaptıkları şikayet başvurusu üzerine açılan davadaya devam edildi. Olay sırasında Özgörkey'in kafa atması sonucu burnu kırıldığı iddia edilen Önbilgin, yaptığı savunmanın ardından şikayetçi olduğunu söyledi.
İstanbul 38. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada müşteki sanık iş adamı Cengiz Efe Önbilgin hazır bulundu. Diğer müşteki sanık iş adamı Armağan Özgörkey ise duruşmaya katılmadı. Her iki iş adamı Önbilgin ve Özgörkey'in avukatları da duruşmadaki yerlerini aldı.
Kimlik tespitinin ardından Önbilgin savunmasını yaptı. Olay günü Şamdan isimli gece klübüne 3 bayan ve bir erkek arkadaşıyla birlikte gittiklerini belirten Önbilgin, tuvalete gidip geldiğinde düzgün kıyafetli, iyi giyimli bir beyefendiyi, kendisinin yerinde oturur halde bulduğunu söyledi. Uyarması üzerine bu kişinin kalkarak uzaklaştığını belirten Önbilgin, "Biz arkadaşlarımla gecemize devam ettik. 1,5-2 saat sonra kaltığımızda aynı kişiyi karşımda gördüm ve kafayı yedim. Kafa vurmasıyla çat sesi duydum. Burnum boşaldı ve kanamaya başladı. Hemen polis çağırılmasını istedim. Polis olaya müdahale etti. Doktora gittim ve pansuman yaptırdım. 2 gün sonra da burnumdan ameliyat geçirdim. Ona vurmaya fırsatım bile olmadı."iddiasında bulundu.
Kendisine kafa atan kişinin Armağan Özgörkey olduğunu sonradan öğrendiğini, Özgörkey'i isim olarak tanıdığını ama daha önceden hiç görmediği için de tanımadığını belirten Önbilgin, "Vurmadım, kendisinden şikayetçiyim ve davaya katılmak istiyorum." dedi. Müşteki sanık Önbilgin, olayın meydana geldiği gece aynı masada bulunan arkadaşlarının da olayı birebir gördüklerini ve tanık sıfatıyla ifadelerine başvurulmasını talep etti.
Her iki sanığın da olay sonrası aldığı iş göremez raporları okunduğu sırada Önbilgin, "Kendisi bana zarar verirken kendisine de zarar vermiştir ya da rapor almıştır. İki ihtimaldir." diye konuştu.
İş adamı Özgörkey'in avukatı ise, "Sanık Cengiz Efe'nin savunması müvekkilimin raporunun bulunmasına karşın ve de hiçbir neden yokken hayatın doğal akışında bir insanın bir insana kafa atması doğal değildir. Savunma kapsamındadır. Kabul etmiyoruz." dedi.
Müşteki sanık iş adamı Önbilgin'in, olay günü olanlara tanık olduklarını söylediği arkadaşlarının adreslerini bildirmesi durumunda kendilerinin mahkemeye çağrılmalarına karar verilen duruşma 20 Mart 2012 tarihine ertelendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz