İş Arkadaşlarına Ateş Açtı: 1 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde birlikte yemek yediği arkadaşlarına ateş açan iş adamı 1 kişiyi öldürdü, 1...

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde birlikte yemek yediği arkadaşlarına ateş açan iş adamı 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı. Saldırının ardından intihara kalkışan iş adamı, araya giren özel şoförünün girmesiyle yaralı olarak kurtuldu.

Olay, Florya'da bir restoranda akşam saatlerinden meydana geldi. İddiaya göre; restorana gelen 3 iş adamı, burada yemek yedi. Yemek yedikten 2 saat sonra iş adamlarından biri, kimliği belirsiz bir kişiyle telefon görüşmesi yaptı. İş adamı, yaptığı bu görüşmenin ardından bir anda ayağa kalkarak, diğer iki işadamının üzerine ateş açtı. Saldırının ardından bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, diğer şahıs yaralandı. Saldırgan iş adamı daha sonra tabancasını kendi başına dayadı. İş adamı, silahını ateşlediği sırada araya giren özel şoförünün sayesinde yaralı olarak kurtuldu.

Reklam
Reklam

Yetkililer, cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden işlenmiş olabileceğini tahmin ederken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: