İş Bankası'ndan Üniversite Sınavında Derece Yapan Öğrencilere Ödül

İş Bankası'nın 41 yıldır devam eden ‘Altın Gençler’ projesi ile burs verdiği öğrencilerin sayısı 3...

İş Bankası'nın 41 yıldır devam eden ‘Altın Gençler’ projesi ile burs verdiği öğrencilerin sayısı 3 bine ulaştı. Banka, bu yıl 88 öğrenciye daha ödül verdi.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’nda bütün puan türlerinde dereceye girerek üniversitelere yerleşen öğrencilere 1.000 TL tutarında para ödülünü ve InterRail Global Pass biletini takdim etti. Bali, bu çerçevede düzenlenen törende, üniversite sınavında derece yapan öğrencilere ödüllerini verirken, kalıcı ve anlamlı başarıların alt yapısını oluşturan etkenlerin disiplin, özverili ve sürekli çalışmak olduğunu ifade etti. Programa banka yetkililerinin yanı sıra öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: