İş Danışmanlarına Mobil Hizmet Aracı

Adıyaman İş-Kur Müdürlüğü, iş ve meslek danışmanlarının daha verimli çalışabilmesi için mobil hizmet aracını devreye...

Adıyaman İş-Kur Müdürlüğü, iş ve meslek danışmanlarının daha verimli çalışabilmesi için mobil hizmet aracını devreye soktu.

İstihdam ve işsizlik sorununun çözümüne yardımcı olmak amacıyla, İş-Kur'un iş ve meslek danışmanlarının verimli hizmet sunabilmeleri için değişik hizmet modelleri uyguladığını söyleyen İş-Kur Müdürü Ramazan Tatar, bu bağlamda İl Müdürlüğü tarafından iş danışmanlarına mobil hizmet aracının tahsis edildiğini aktardı.

"Her gün bir ekip dönüşümlü olarak iş gücü piyasasında dolaşarak işverenin nitelikli iş gücü ihtiyacı tespit edilecek ve gerçek anlamda çalışma ihtiyacı ve isteği olan işsiz vatandaşlarımız, istihdam için işverenle buluşturulacaktır" diyen Tatar, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Özellikle, kurumumuzun; 'iki işçi çalıştırana bir çırak da İş-Kur’dan' sloganıyla kamuoyuna duyurduğu işbaşı eğitim-staj hizmeti başta olmak üzere tüm istihdam alternatifleri, işverenlerin ve iş arayanların bilgisine ve beğenisine sunulacaktır. Ayrıca mobil hizmet ekibi, zaman zaman il merkezi ve ilçelerde stant açarak İş-Kur hizmetleri hakkında bilgilendirme, tanıtım çalışması gerçekleştirecektir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz