İş Dünyası Gelişim Derneği’nden Tasiad’a Ziyaret

İş Dünyası Gelişim Derneği Bilişim ve Gıda Komitesi üyeleri Tekirdağ Aktif Sanayici İşadamları Derneği’ni ziyaret...

İş Dünyası Gelişim Derneği Bilişim ve Gıda Komitesi üyeleri Tekirdağ Aktif Sanayici İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Bilişim ve Gıda Komitesi üyeleri Tekirdağ Aktif Sanayici İşadamları Derneği’ne ziyarette bulundu.

2003 yılında kurulan İŞGED Gıda Komitesi Başkanı Selahattin Altuntaş derneğin faaliyetlerinden hakkında Tekirdağlı işadamlarına bilgi verdi.

Altunta, “Üretim yapan üyeleriniz ile istenildiğinde satın alma müdürlerimiz ile gelip görüşebiliriz. Sizlerin ürettiği ürünleri biz zaten satıyoruz. Bizler komiteler olarak dernekler arası çapraz ziyaretlerde bulunup birbirimiz ile ticaretimizi arttırmalıyız.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren TASİAD Başkanı Kasım Özadalı, “TUSKON gibi Dünya Markası bir sivil toplum kuruluşu bizleri aynı çatı altında topluyor. Burada aynı sektörde faaliyet gösteren işadamları var. Burada birbirileri ile rakip değil nasıl işbirliği yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hedefimizde bu olmalı. Bir birimiz ile rekabet değil güçlerimizi birleştirip dünyaya açılmalıyız.” dedi.

Gıda ve Tarım Komitesi Başkanı Lütfü Çebi komite hakkında bilgiler verdi. Daha sonra İŞGED Gıda komitesi Başkanı günün anısına İŞGED plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: