İş dünyası milletvekili adaylarıyla buluşuyor

ADANA (İHA) - Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Onatça, yaklaşan seçimler öncesi milletvekili adaylarının düzenleyecekleri toplantılarda iş dünyasıyla buluşacağını bildirdi.

Onatça, yaptığı açıklamada, AK Parti, CHP, DP ve MHP'nin ilk 4 milletvekili adayı ile önümüzdeki süreçte 4 ayrı toplantı gerçekleştirmeyi planladıklarını belirterek, "Bu etkinliğimizle adaylar kendilerini ve projelerini, bizler de kentimizin sorunları ve çözüm önerileri ile temennilerimizi aktaracağız. Toplantıların her açıdan yararlı geçeceğine inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ülke ekonomisinin kalkınması çerçevesinde siyasetle iş dünyasının etik değerlerle kol kola yürümesi gerektiğini belirten, "Adana için yepyeni bir dönemin başlamasını arzu ediyoruz. Geçmişe dair tüm ön yargılarımızı, eleştirilerimizi, hoşnutsuzluklarımızı bir tarafa bırakıyoruz. Adana'nın beraber büyüme sürecine şiddetle ihtiyacı var. Ortak akılla, işbirliği yaparak, tuttuğumuzu kopararak başaracağız. Yapılacak toplantılar bunun miladı olacak" diye konuştu.

12 Haziran'da ilk sıralarda yer alan AK Parti milletvekili adayları ile başlayacak toplantıların sırası ile her salı günü gerçekleştirileceğini kaydeden Onatça, "Bu toplantılarda milletvekili adaylarımızı iş adamlarımızla buluşturup özellikle ilimiz ve bölgemiz için neler yapacaklarını dinleme ve beklentilerimizi iletme imkanı bulacağız. Üyelerimiz, kentimizde yer alan meslek odaları, Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri ve ilgili tüm Adanalılar konferansımızın davetlisi olacak" dedi.

ADSİAD'ın söz konusu etkinliği çerçevesinde AK Parti milletvekili adayları 12 Haziran 2007, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adayları 19 Haziran 2007, Demokrat Parti (DP) milletvekili adayları 26 Haziran 2007, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adaylarının ise 3 Temmuz 2007 tarihlerinde saat 14.00-17.00 aralığında davetlilerle bir araya gelecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam