İş Dünyasında Ortaklık Kültürü Ve Işbirliği Anlatıldı

Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD), iş dünyasına yönelik olarak, "Çalışma Hayatında İşbirliği, Ortaklık ve İnovasyon"...

Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD), iş dünyasına yönelik olarak, "Çalışma Hayatında İşbirliği, Ortaklık ve İnovasyon" konulu program düzenledi. Safranbolu Aygür Otel'de düzenlenen programa konuşmacı olarak, Dünya Gazetesi yazarı ve yönetim danışmanı Dr. Rüştü Bozkurt ile KOSGEB Karabük Şube Müdürü Bahadır Gevher katıldı.

D. Bozkurt, konuşmasında, "Şirketler ortaklık kültürüne alışmalı, 'küçük olsun, benim olsun' mantığından sıyrılmalı ki Türkiye 2023 hedeflerine ulaşsın. Geçmişte yaşanan olumsuz ortaklıklardan dolayı şu an firmalar buna yaklaşmıyor. İş yaşamında krizler, sıkıntılar olacaktır. Önemli olan, kriz içindeki fırsatları görmektir. Bir iş yapılırken en iyi şekilde fizibilite çalışması yapılmalı, ezbere davranılmamalı, aynı sektörde daha önce iş yapan, iflas etmiş veya devam eden şirket sahipleriyle görüşülmeli." dedi.

Reklam
Reklam

Şube Müdürü Gevher ise KOSGEB'in destek ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Amaçlarının KOBİ'lerin yönetim becerilerini ve kurumsal yetkinliklerini geliştirmek, işbirliği ve güç birliği destek programlarıyla biraraya gelerek ortak problemlere ortak çözümler üretmek olduğu belirten Gevher, hibe ve destek yoluyla da finansta yardımcı olunduğunu belirtti.

Programa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, KASİAD Başkanı Ahmet Ramazanoğlu ve işadamları katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: