İş gezisine giden KASİAD heyeti Kuzey Irak'tan mutlu döndü

İş gezisi için Kuzey Irak'a giden Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi işadamları, iş...

İş gezisi için Kuzey Irak'a giden Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi işadamları, iş gezisinden mutlu döndü.
Kuzey Irak’ın Erbil kentinde 5 -8 Aralık tarihleri arasında düzenlenen İnşaat ve Gıda Fuarları'na katılan KASİAD heyeti adına açıklama yapan KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Komisyonu Başkanı Aykut Karabacak, “KASİAD olarak üyelerimizin yeni pazarlar bulması ve yeni iş bağlantıları gerçekleştirmeleri için her fırsatta farklı etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu etkinliklerden birisi de zaman zaman düzenlediğimiz yurt dışı iş gezileridir. Kurulduğumuzdan bu yana birçok ülkeye üyelerimizi götürdük. 2011 yılının son gezisini de Kuzey Irak'a yaptık. Kuzey Irak'ta Erbil'de Uluslararası İnşaat ve Gıda Fuarı'na katıldık. 10 işadamından oluşan bir heyetle Erbil’e gittik. Erbil’e giden işadamlarımız ilk defa Kuzey Irak’a giden işadamlarından oluşuyordu. İkincisini düzenlediğimiz Kuzey Irak iş gezilerini devam ettireceğiz." dedi.
Her yurt dışı iş gezisinin işadamları için yeni pazarlar ve yeni bir tecrübe oluşturduğunu dile getiren Karabacak, "Küçülen dünyada büyüyen bir pazar var. Biz de bu pazardan maksimum ölçüde faydalanmaya çalışıyoruz. Kuzey Irak da bizim için güzel bir pazar." şeklinde konuştu. Karabacak, geziye katılan firmaların iş bağlantısı yapma imkanı bulduğunu aktararak, "Yalıpor Yalıtım Sistemleri Dış Cephe Kaplama firması da fuarda stant açarak ürünlerini tanıttı, birçok iş görüşmesi yanında iş bağlantıları da yaptı.” diye sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz