İş Hanını Sahte Içki Fabrikasına Çevirmişler

Çağatay KENARLI/İSTANBUL, İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ Edinilen bilgiye göre Fatih'te bir iş hanında kaçak içki imalatı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine polis harekete

Çağatay KENARLI/İSTANBUL, İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

Edinilen bilgiye göre Fatih'te bir iş hanında kaçak içki imalatı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine polis harekete geçti. Fatih Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan iş hanına operasyon düzenlendi. Handaki 30 işyerinde kaçak içki yapıldığı belirlendi.
20 BİN ŞİŞE SAHTE İÇKİ

Polis ekipleri yaptığı aramalarda 20 bin şişe değişik markalarda sahte içki, 5 bin boş şişe, 13 tane 1'er tonluk varil, çeşitli markalara ait sahte bandroller ve koliler ele geçirildi.
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Reklam
Reklam

Operasyon kapsamındaY.B. OPERSYON POLİS KAMERASINDA

Polisin iş hanına yaptığı baskın kamerayla kaydedildi. Görüntülerde polisin imalathane olarak kullanılan dükkanlara girişi, burada bulunan sahte içkiler ve malzemeler görülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: