İş kadınları Onatça’yla buluştu

İŞKAD Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça’nın Adana için büyük bir şans olduğunu söyledi

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanlığı’na seçilen Adana sevdalısı Süleyman Onatça ile gurur duyduklarını belirtti.

Adana’da ağırladıkları İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Başkanı Candan Çilingiroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İŞKAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Onatça’yı ziyaret eden Av. Türkmen, “Duayen işadamı Süleyman Onatça’nın Adana’ya, bölgemize, Türk iş dünyasına ve TÜRKONFED’e yeni ufuklar açacağına inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Türk iş dünyasının Onatça sayesinde önemli kazanımlar sağlayacağını söyleyen Av. Türkmen, “Kadınların iş yaşamına büyük önem veren, her platformda kadınlara destek olup önderlik yapan, yol gösteren Süleyman ağabeyimizin Türkiye’nin en örgütlü iş dünyası federasyonuna başkan olması Adanalı olarak bizlere onur ve gurur vermiştir. Kendisinin her konuda destekçisi olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça ise İzmirli ve Adanalı iş kadınlarının dayanışmasının takdir ettiğini söyledi. Çağdaş bir toplumun kadınların yöneticiliği ve önderliğiyle mümkün olacağını, tüm alanlarda kadınların daha çok ön plana çıkması için elinden geleni yaptığını, bundan sonra da yapacağını ifade eden Onatça, “Başkanlık sürem boyunca önce Adana, sonra bölgemiz ve ülkemiz için yoğun bir çaba harcayacağım” dedi.

TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, 'İş adamları' kelimesiyle başlayan her cümleyi reddettiğini çünkü iş dünyasının aralarında çok değerli kadınların da bulunduğu iş insanlarından oluştuğunu söyledi. Adana'nın iş kadınları penceresinden bakıldığında gücünün ortada olduğunu belirten Onatça, "Bugün İzmir'le başlatılan işbirliği yarın dünyanın diğer gelişmiş kentlerinde yaşayan iş kadınlarıyla sürecek. Ben buna inanıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İŞKAD ve Başkan Türkmen’in iyi bir çıkış yakaladığını ifade eden Onatça, “Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İZİKAD Başkanı Candan Çilingiroğlu, Onatça’ya İZİKAD logolu saat hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: