İş-kur Ekipleri Azdavayda

Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ekipleri ‘İstihdam Hizmetleri Projesi’ kapsamında iş ve meslek...

Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ekipleri ‘İstihdam Hizmetleri Projesi’ kapsamında iş ve meslek danışmanlığı amacı ile Azdavay’a geldiler.

Azdavay Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen geçici hizmet merkezinde vatandaşlara iş ve meslek danışmanlığı yaptılar ve esnafları gezerek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bundular.

İşkur İş ve Meslek Danışmanları Görkem Dönmez,Yurdanur Durmuş,Selçuk Ekinel ve Koordinatör Ramazan Ogün Topcu’ dan oluşan ekip,vatandaşlara hangi işin uygun olduğu,İş ararken neler yapması gerektiği,Kendi işini nasıl kurabileceği ve İşverene yönelik hizmetler ve teşvikler hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

İŞ-Kur elemanları, iş arayan ve işverenlere yerinde hizmet sunabilmek amacı ile her ay birer sefer olmak üzere tüm ilçelerde bu hizmetlerin verileceğini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: