İş Kur Müdürü Vahap Toman’dan, Eğitim Ber Sen Malatya Şubesi’ne Ziyaret

İş Kur Malatya İl Müdürü Vahap Toman, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şuba Başkanı Kerem Yıldırım'ı sendika binasında...

İş Kur Malatya İl Müdürü Vahap Toman, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şuba Başkanı Kerem Yıldırım'ı sendika binasında ziyaret etti.

İş Kur Müdürü Toman, ziyaretleri esnasında, "İş Kur İl Müdürlüğü olarak özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog halinde olmayı, fikir alış verişinde bulunmayı önemsiyoruz. Bu çerçevede Eğitim-Bir- Sen Malatya Şubesinin ilimizdeki önemini ve yerini çok iyi biliyoruz.Bu nedenle daima kendilerinin değerli fikirlerinden istifade etmek istiyoruz" dedi.

Eğitim-Bir- Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım da, 'İş kur Müdürümüzün ilimizdeki istihdamın olumlu anlamda artırılması için gayretle çalıştığını biliyoruz. Sendika olarak bizler öncelikle işsizlerin iş sahibi olması,çalışan arkadaşlarımızın da özlük haklarının en üst seviyede verilmesi için mücadele ediyoruz.Bütün kurumlarla iyi bir diyalog içerisinde çalışmalarımızı öncelikle çalışanların faydaları doğrultusunda sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: