İş-kur Tavşanıl'da Birim Açtı

Kütahya İŞ-KUR Tavşanlı’da birim açtı. İlçedeki iş arayan ve işveren konumundaki vatandaşların, işlemlerini yapmak için...

Kütahya İŞ-KUR Tavşanlı’da birim açtı. İlçedeki iş arayan ve işveren konumundaki vatandaşların, işlemlerini yapmak için artık Kütahya’ya gitmelerine gerek kalmayacak. İŞ-KUR uzmanları her hafta Çarşamba günleri Tavşanlı’ya gelerek Kaymakamlık’ta vatandaşa hizmet verecek.

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) Tavşanlı’ya birim açtı. Kaymakamlık binasının Malmüdürlüğü katında oluşturulan İŞ-KUR birimi her hafta Çarşamba günleri mesai saatleri boyunca hizmet verecek. Burada İŞ-KUR ile ilgili tüm işlemler gerçekleştirilebilecek.

Reklam
Reklam

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, “İş Kur İl Müdürlüğümüzün en önemli faaliyet sahası iş edinme ile ilgili. İş Kur İl Müdürlüğü’yle son zamanlarda yakın çalışmalar içerisindeydik ve bu çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Bunlardan birisi de iş ve meslek geliştirme danışmanlarının haftanın bir günü Tavşanlı’da görev yapacak olmasıdır. Hükümet Konağımızda Malmüdürlüğü katında Çarşamba günleri danışmanlar gelip iş arayan vatandaşlarımıza aynı zamanda yine iş kurun çeşitli hizmetlerinden faydalanmak isteyen işverenlerimize hizmet verecek. Önümüzdeki dönem buraya İŞKUR şubesinin açılmasını da umut ediyoruz. Çünkü kapasitemiz itibariyle oldukça önemli bir noktadayız. İnsanlarımıza iş edinme noktasında gerekli yardımı göstermek için tüm kurumlarımızla çabamız devam edecek. Ben bu olumlu yaklaşımından dolayı İŞKUR İl Müdürlüğüne teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi.

Çalışma ve İş Kurumu, İş ve Meslek Danışmanı Mücella Özkara ise, “Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ilk defa Tavşanlı’da birim açtı. Amacımız iş arayan ve işverenlere kaliteli hizmet sunabilmektir. İş arayan vatandaşlarımız bugüne kadar Kütahya’ya gitmeleri gerekiyordu. Artık buna gerek kalmadı. Her hafta Çarşamba günleri biz Kaymakamlığa açılan birime gelerek vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Mesai saatleri içerisinde. Bunun dışında ilerleyen dönemlerde inşallah şubemiz de açılacaktır. Vasıfsız iş arayanlarımızın meslek edinmelerinde de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Meslek edindirme kurslarımız var. Bu yöndeki çalışmalar sürekli devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: