İş-kur’dan Seminer

Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü düzenlediği seminerler ile öğrencilere meslek seçiminde kolaylık sağlıyor.Çalışma...

Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü düzenlediği seminerler ile öğrencilere meslek seçiminde kolaylık sağlıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın başlattığı uygulama ile Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan İş ve Meslek Danışmanlığı diğer adıyla İş Koçları’nın görevli olduğu seminerler ile öğrenciler meslek seçimini çok daha kolay yapıyor.

Son olarak Şanlıurfa merkezde bulunan ÇEAŞ Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik meslek seçimi, meslek eğitimi ve iş arama becerileri eğitimi verildi. Çalışma ve İş kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ekip, öğrencilere meslek seçimini nelere göre nasıl yapmaları gerektiği hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili açıklama yapan Çalışma ve iş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda, "Geçtiğimiz ay başlayan ve düzenli bir şekilde devam eden seminerler ile öğrencilerimiz mezun olduktan sonra nasıl iş arayacaklarını, hangi şartlarda iş arayacaklarını öğrenmiş oluyorlar. Çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz bu seminerler, onların meslek hayatında alacakları kararlar açısından önemli bir faaliyettir. İşkur’un her kesime hitap eden faaliyetleri aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Katkılarından dolayı çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: