İş Makineleri Fuarı Uluslararası Yatırımcıları Bir Araya Getirdi

Bakırköy'de, iş makinelerinin sergilendiği Ankomak Fuarı’nın açılışını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yaptı....

Bakırköy'de, iş makinelerinin sergilendiği Ankomak Fuarı’nın açılışını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yaptı. Fuara 14 farklı ülkeden 350’ye yakın uluslararası firma katılıyor.

Beton, asfalt, yol makinelerinden delme, çakma, kesme ekipmanlarına kadar birçok araç İstanbul Fuar Merkezi’nde sergilenmeye başlandı. Fuarın açılışına Bakan Bağış'ın yanı sıra birçok yerli ve yabancı firma sahibi katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Bağış, “Bütün dünyada ekonomik kriz yaşanırken bizim ülkemizde artış oldu. Yatırım yapan istihdam sağlayan herkesin yanındayız. Bu tür önemli projeleri yapmaya devam ettikleri sürece hükümet olarak yatırımcılara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Bağış’a konuşmasının ardından plaket verildi. Kurdele kesildikten sonra Bakan Bağış ve beraberindekiler fuarı gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz