İş Makinesi Devrildi: 1 Yaralı

Şanlıurfa'da iş makinesi gece saatlerinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada operatör yaralandı.

Şanlıurfa Eyyübiye İlköğretim Okulu bahçesinin genişletme çalışmalarını sürdüren iş makinesi gece saatlerinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada operatör yaralandı.

Olay dün gece 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şıh Maksut Mahallesi’nde bulunan Eyyübiye İlköğretim Okulu bahçesinin genişletme çalışması için yetkililerden iş makinesi istendi. Gelen makine öğrencilerin evlerine dağılmasının ardından çalışmalarına başladı.

Saat 21.00 sıralarında çalışma alanının eğimli olması nedeniyle iş makinası çıktığı yükseklikten viraj alamayınca devrildi Kazada ismi öğrenilmeyen iş makinesi operatörü yaralandı.

Reklam
Reklam

Olayın tanıkları ise o sırada anne-babalarıyla evlerinin damında oturan çocuklar oldu. Edinilen bilgiye göre, kaygan zemin nedeniyle kontrolü kaybeden iş makinesi taklalar atarak devrildi. Yaralanan operatör sevkedilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Haberi alan operatör yakınları olay yerine gelerek sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Yan yatan iş makinesi daha sonra gönderilen çekici ile doğrultularak bakıma alındı.

Tahkikat devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz