İş Makinesi Evin Üstüne Düştü

Kayserinin Hacılar ilçesinde freni patlayan iş makinesi yüklü TIR iki eve çarptı. TIR’ın şoförü Ali...

Kayserinin Hacılar ilçesinde freni patlayan iş makinesi yüklü TIR iki eve çarptı. TIR’ın şoförü Ali Ceylan (50) olay yerinde hayatını kaybetti.

Bugün saat 11.30 sularında meydana gelen olaya göre Ali Ceylan idaresindeki 38 SD 379 plakalı TIR, dorsesine paletli kepçe olarak bilinen iş makinesini yükledikten sonra, Hacılar ilçesinden Kayseri istikametine doğru yola çıktı.

Erenler Caddesi Mevkiinde yokuş aşağı inerken freni patlayan TIR, önce yol kenarındaki bir bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR’ın üzerinde bulunan yaklaşık 40 ton ağırlığındaki iş makinesi yine yol kenarında bulunan iki odalı bir evin üzerine düştü ve evi yerle bir etti.

Reklam
Reklam

Hızın alamayan TIR bahçe duvarını yıktıktan sonra park halindeki 38 DV 997 plakalı bir kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre sürüklenen kamyonet bir duvara çarparak ancak durabildi. Freni patlayan TIR ise bir evin duvarına çarparak durdu.

TIR’ın kabin kısmı TIR’dan tamamen ayrılırken, TIR’ın şoförü ise TIR ile çarptığı evin arasında kalarak can verdi.

Kazanın meydana geldiği Kayseri-Hacılar yolu 5 saat trafiğe kapatılırken Ali Ceylan’ın cansız bedeni yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından olay yerinden çıkartıldı. Olayı duyan Ali Ceylan’ın yakınları fenalık geçirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: