İş Merkezi Esnafından Belediyeye Tepki

Kocavezir İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökçe ve bir grup esnaf, su baskını nedeniyle mağdur oldukları gerekçesiyle, Adana Büyükşehir

Kocavezir İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökçe ve bir grup esnaf, su baskını nedeniyle mağdur oldukları gerekçesiyle, Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerine tepki gösterdi.

Ahmet Gökçe, iş merkezi önünde yaptığı açıklamada, faaliyet gösterdikleri binanın bodrum katının her yağışın ardından su bastığını söyledi.

Bu durumdan dolayı maddi zarara uğradıklarını ifade eden Gökçe, şunları kaydetti:

"İş merkezi, inşaat aşamasındayken kotların hatalı yerleştirilmesi yüzünden binanın bodrum katı taban suyunun yükselmesi nedeniyle sular altında kalıyor. Kocavezir esnafı olarak yıllardır hep aynı mağduriyeti yaşıyoruz. Bu sıkıntıyı anlatmak için gittiğimiz belediyede yaşanan arbedenin sorumlusu da biz değiliz. Büyükşehir belediyesine randevu alarak gittik. Güvenlik görevlilerinin, esnafa copla saldırması üzerine arbede yaşandı. Sorunumuzun çözülmediği gibi, bir de suçlanıyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: