İş Planı Yarışması Sonuçlandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sanayi İşbirliği, Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sanayi İşbirliği, Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda gerçekleştirilen KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında, 165 proje arasından finale kalmaya hak kazanan 15 proje, MAKÜ Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı ile değerlendirildi.

Finale kalan 15 proje, proje koordinatörleri tarafından sunum yapılarak anlatılırken, İş Planı Yarışması finalinin jüri üyeliğini MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eroğlu, Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur OSB Başkanı Fevzi Oktay, İşadamı Mehmet Cadıl, KOSGEB Burdur Müdürü Hamza Alper Doğru ve Girişimcilik Merkez Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Sarıtaş yaptı.

Reklam
Reklam

Sunumların ardından yapılan değerlendirme sonucunda Bucak Zeliha Tolunay MYO öğrencisi Fatma Yıldız’a ait olan Kovam İmalatı projesi birinci, Gölhisar MYO öğrencileri Sümeyye Tekin ve Burcu Teke’ye ait olan Özel Gün ve Düğün Organizasyonu projesi ikinci, Gölhisar MYO öğrencisi Mustafa İşçİ’ye ait olan Stick şeklinde 200 gram margarin projesi üçüncü oldu.

Yarışmada ayrıca Gölhisar MYO öğrencileri Meryem Öztürk ve Fatma Bilgin tarafından oluşturulan Pastahane ve Ekmek Fabrikası dördüncü, Burdur MYO öğrencisi olan Rahin Selçuk Kazan’a ait olan Zeytinyağı Ambalajlama Ve Pazarlama İşletmesi beşinci, Bucak Zeliha Tolunay MYO öğrencileri Eda Coşlu ve Fatma Karaca’ya ait olan Organizasyon Şirketi projesi altıncı olmaya hak kazandı.

İş Planı Projesi’nde dereceye giren projelere 45 bin TL, 35 bin TL ve 10 bin TL olmak üzere KOSGEB tarafından hibe verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: