İş Sağlığı Ve Güvenliği Semineri Düzenlendi

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından meslek gruplarına yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinin...

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından meslek gruplarına yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinin ilki berberler ve kuaförlere yönelik yapıldı.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasası hakkında konuşuldu. Berberler ve kuaförlerin katıldığı seminerde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Salman, iş sağlığı ve güvenliğin önemine değinerek, “Çıkan yasayla beraber esnafların cezayı işlemlere tabi olmamaları için yasanın ve yasanın müeyyidelerinin yerine getirilmesi için bilgilendirme toplantılarına devam edilecek. İş sağlığı ve güvenliği yasasının gereklerinin iyi bilinmesi için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Bilgilendirme toplantısında İşyeri Hekime Dr. İsmail Tosun ve İş Güvenliği Uzmanı Abdurrahman Kına iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kanun önemine işaret edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: