İş Ve Personel Arayanlara Çözüm Ortağı

Düzce’de Tok Danışmanlık ve İnsan Kaynakları tarafından İş-Kur’dan aldıkları resmi izin ile özel istihdam bürosunu...

Düzce’de Tok Danışmanlık ve İnsan Kaynakları tarafından İş-Kur’dan aldıkları resmi izin ile özel istihdam bürosunu açtı. Firma iş arayanlara iş personel arayanlara personel istihdamı sağlıyor.

Düzce’nin kent merkezinde kurdukları stant ile halkı bilgilendiren Tok Danışmanlık ve İnsan Kaynakları görevlisi Recai Tok, şirketin İş-Kur’dan aldığı resmi izin ile özel istihdam bürosu olarak Düzce’de faaliyete başladığını belirterek, “Şirketimiz bünyesinde barındırdığı iyibiris.com internet sitesiyle Türkiye genelinde de hizmet vermektedir. Şirketimiz iş ve personel arayanlara gerekli danışmanlık hizmeti vermekte, İş-Kur’un verdiği eğitim hizmetlerinden yararlanmakta, uygun personeli yerleştirerek ülkü genelinde kaliteyi arttırmayı hedeflemektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Standa gelip iş arayanlar işçi arayanlar bir yandan form doldururken bir yandan da sanal ortamda bunların takibini yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: