‘İş Yerimi Sigortalamadı’ Diyerek GSM Firmasını Polise Şikayet Etti

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, bir GSM firmasından gelen müşteri temsilcilerinin ‘Bu tarifeyi seçersen iş yerin sigortalanacak’...

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, bir GSM firmasından gelen müşteri temsilcilerinin ‘Bu tarifeyi seçersen iş yerin sigortalanacak’ teklifini kabul eden işletmeci, iş yeri sigortalanmayınca polis merkezinin yolunu tuttu.

Konak Mahallesi’nde Metin E.’ye ait iş yerine gelen bir GSM firması müşteri temsilcisi B.K. ve P.Ş., tarifeler hakkında işletme sahibine bilgi verdi. İddiaya göre, müşteri temsilcisi gençler, işletme sahibine ‘Bu tarifeyi seçerseniz, iş yeriniz sigortalanacak’ dedi. Bu teklif üzerine tarifeyi kabul eden Metin E., sözleşmeyi imzalamasına rağmen iş yerinin sigortalanmadığını belirterek polise müracaat etti.

Reklam
Reklam

Bursa Emniyet Müdürlüğü ‘dolandırıcılık’ iddiası üzerine soruşturma başlattı. Polis, olayla ilgili GSM firması müşteri temsilcileri B.K. ve P.Ş.’nin ifadesine başvurdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: