İş Yerinde Bulduğu Parayı, Polise Teslim Etti

Iğdır'da bir esnaf, ekmek almak için iş yerine giren müşteriden düşen 650 TL'yi polise teslim etti.

Iğdır'da bir esnaf, ekmek almak için iş yerine giren müşteriden düşen 650 TL'yi polise teslim etti.

Bağlar Mahallesi'nde fırın işleten Azad Nardal, ekmek almak için gelen müşterilerden düştüğü tahmin edilen 650 TL'nin sahibine ulaştırılması için polise başvurdu.

Parayı teslim alan İl Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis ekipleri, iş yerinde bulunan kamera görüntülerini inceleyerek, parayı düşüren kişinin kimliğini tespit etti.

Polis ekipleri, maaşından 650 TL'yi çektikten sonra ekmek almak için fırına girdiği öğrenilen, Iğdır Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Duygu Türkeli'ye parasını teslim etti.

Reklam
Reklam

Polis Merkezi Amiri Yasin Zeki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekmek fırını işleten Azad Nardal'ın 155'i arayarak iş yerinde bir müşteriden 650 TL paranın düştüğünü bildirerek, sahibine ulaşılabilmesi için yardım istediğini söyledi.

İş yerine giderek, gerekli incelemeyi yaptıklarını anlatan Zeki, "Kamera kayıtları sayesinde parayı düşüren kadını tespit ettik. Yaptığımız araştırmayla kadına ulaşıp parasını teslim ettik" dedi.

Zeki, iş yeri sahibinin örnek bir davranış sergilediğini belirterek, bu tür yaklaşımların polise de yardımcı olduğunu kaydetti.

Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: