İş Yerlerinde 1 Mayıs Zararı

Şişli’de, Taksim’e yürümek isteyen grup polisin güvenlik önlemleriyle karşılaşınca çevredeki iş yerlerine zarar verdi. Müdahale...

Şişli’de, Taksim’e yürümek isteyen grup polisin güvenlik önlemleriyle karşılaşınca çevredeki iş yerlerine zarar verdi. Müdahale üzerine ara sokaklara dağılan grubun yol açtığı hasar ciddi boyutlara ulaştı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Taksim’e çıkmak isteyen gruplarla polis arasında olaylar çıktı. Gün boyu devam eden olaylarda en fazla zararı vatandaşlar ve iş yerleri gördü. Şişli’nin ara sokaklarına kaçan göstericiler iş yerlerine zarar verdi. Bir bankanın camları tamamen kırıldı. Bazı iş yerinde de ciddi hasar oluştu.

Reklam
Reklam

Cadde ve sokaklarda göstericilerin hışmından nasibini aldı. Taksim’e ulaşamayan göstericeler sokaklarda çöp yığınları bıraktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: