İsabeyli’de şampiyonluk gecesi

İsabeyli’nin basketboldaki gururu olan Şırlanspor bayan basketbol takımı, bu gece şampiyonluk mücadelesinde Aydın Başak Koleji karşısına çıkıyor.

Aldığı başarılı sonuçlarla İsabeyli’nin basketboldaki gururu olan Şırlanspor bayan basketbol takımı, bu gece şampiyonluk mücadelesinde Aydın Başak Koleji karşısına çıkıyor. Saat 19:30’da başlayacak müsabaka İsabeyli Kapalı Spor salonunda oynanacak.

Son yıllarda futbolda olduğu kadar basketbol alanında da adını duyuran İsabeyli Şırlanspor bayan basketbol takımı, Aydın şampiyonu olmak için önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. 1996-1997 doğumlu bayanlardan oluşan basketbol takımı, Aydın il şampiyonu olmak için kendi sahasında ağırlayacağı Aydın Başak Koleji basketbol takımını yenmenin hesaplarını yapıyor.

Reklam
Reklam

Maç hakkında görüşlerini aldığımız Antrenör Orhan Atalay, ‘’Bu maç bizim için çok önemli. Rakibimizi yenerek Aydın il birincisi olup Türkiye şampiyonasına gitmek istiyoruz. Oyuncularımızın form durumu üst düzeyde. Emeklerimizin karşılığını bu maçta alacağız’’ diye konuştu.

İsabeyli Belediyesi ve İsabeyli Şırlanspor Başkanı Bekir Kuvvet Erim ise, ‘’Beldemiz küçük ama hedefleri büyük. Spor yoluyla gençlerimizin ufuklarını açarak onları topluma kazandırıyoruz. Eğitimlerinin yanında, sportif alanlarda da kendilerini geliştirip örnek birer insan olmalarını istiyoruz. Gerek futbol, gerekse basketbol ve diğer branşlarda mücadele eden gençlerimiz İsabeyli’nin adının markalaşması için kendi üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Başarı geldikçe biz de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız’’ sözleriyle bu gece oynanacak maça bütün İsabeylileri davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: