İşadamı Adem Çalkın Katso Başkanlığı’na Aday

Karslı işadamı Adem Çalkın, Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.Türkiye Odalar ve...

Karslı işadamı Adem Çalkın, Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Komitesi (GGK) Kars İl Başkanı Adem Çalkın, KTSO Başkanlığı’na aday olduğunu kendisine ait işletmede düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Çalkın, geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin 5174 sayılı yasa gereğince Türkiye çapında Ticaret ve Sanayi Odalarının Başkanlarının seçilmesi için çalışmaların başladığını hatırlatarak, ticaret ve sanayinin bir bölge için önemli olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Adem Çalkın, insanların geleceklerini yerleşim yerlerinde görebilmelerinin, bu yerleşim yerlerinde oluşturulacak zenginliklerle alakadar olduğunu, bu çerçevede Kars'ın menfaatini ulusal düzeyinde takip etmek, tüccar ve sanayici kesimi ile bir araya gelmek, sanayi ve ticaret adına gayret göstermek, proje üretmek ve projeleri hayata geçirmek için yola çıktığını kaydetti.

Öte yandan genç işadamı Adem Çalkın’ın KATSO Başkanlığı’na adaylığını açıklaması Karslılar arasında da memnuniyetle karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: