İşadamı AK Parti'nin seçim zaferi için pilav ve ayran dağıttı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde işadamı İsmail Okta, genel seçimden önce verdiği söz sebebiyle vatandaşlara pilav ve...

Balıkesir'in Manyas ilçesinde işadamı İsmail Okta, genel seçimden önce verdiği söz sebebiyle vatandaşlara pilav ve ayran ikram etti. Aynı zamanda AK Parti İlçe Teşkilatı'nda yöneticilik yapan Okta, yüzde 50 oy almaları halinde adak adadığını belirterek, "Halkımız, yüzde 50 oyla üçüncü kez AK Parti'ye iktidar mührü verdi. Seçimden önce verdiğim sözü tutup pilav ve ayran ikram ediyorum. Bize destek veren vermeyen herkese teşükkür ederim." dedi.
Pilav ve ayranları, ilçe meydanında AK Parti Gençlik Kolları üyesi bir grup dağıttı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hidayet Özdemir, büyük sevinç yaşadıklarını ifade ederek, "Partimize teveccüh gösterip üçüncü kez iktidar mührü veren aziz milletimize minettarız. Halkımızla birlikte bu sevinci paylaşmak amacıyla küçük bir ikram yapıyoruz. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz, yine gece gündez demeden çalıcağız." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz