İşadamı Aziz Ayyıldız'dan, Sınav Açıklaması

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanı A.Aziz Ayyıldız, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) huzur ve güven ortamında geçmesini diledi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanı A.Aziz Ayyıldız, yarın yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) huzur ve güven ortamında geçmesi ve sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileklerini ilettiğini bildirdi.

Genç İşadamı Ayyıldız, yaptığı yazılı açıklamada, YGS sınavının eğitim öğretim hayatında önemli bir yeri olduğu belirterek, sınavın gençlerin hayatlarına yön çizmesinde dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanı A.Aziz Ayyıldız, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Mersin'imizde Öğrencilerimizin motivasyonlarının bozulmaması, dikkatlerinin azalmaması, huzurlu ve sakin bir sınav ortamının olması için, sınavın yapılacağı okullar ve çevresinde vatandaşlarımız başta olmak üzere, emniyet birimlerimizin, okul idarelerimizin, tüm belediyelerin gerekli çalışmaları ve hassasiyeti göstermelerini Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanlığı olarak bekliyoruz.YGS'ye girecek öğrencilerimize Yönetim Kurulum adına başarılar diliyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: