İşadamı Bodur, Arapgir’e hayran kaldı

Arapgir önemli misafirleri ağırladı.

Çanakkale Seramik Sahibi H. İbrahim Bodur, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, eski Maliye Bakanlığı Müsteşarı ve Kale Grubu Kurulu Üyesi Hasan Basri Aktan, eski Kırıkkale Milletvekili ve Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Erdem ve beraberindeki konuklar Arapgir’i ziyaret etti.

Arapgir’e gelen konuklara Kaymakam Ercan Turan ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yemek ziyafeti sundu.Yemek ziyafetinde Kaymakam Ercan Turan Arapgir’deki çalışmalar hakkında bilgiler vererek “Bu ziyaretinizden onur duyduk, her zaman bekleriz. Sizlere şükranlarımı sunuyorum” derken Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise ilçe hakkında konukları bilgilendirdi. Başkan Cömertoğlu “Sayın Zeynep Bodur’dan daha önce seramik talebinde bulunmuştum. Kendisi sağolsun bu isteğimizi kırmamıştı” diyerek devam eden ve önümüzdeki günlerde yapılacak yatırımlar için İbrahim Bodur’dan seramik talebinde bulundu. İbrahim Bodur ise Arapgir’i çok beğendiğini belirtip gösterilen misafirperverlik için teşekkür ederek Başkan Cömertoğlu’nun talebini karşılayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz