İşadamı, bölüm birincisi üniversite öğrencisine burs verdi

Bir işadamı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü birincine, 2 bin lira...

Bir işadamı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü birincine, 2 bin lira burs ve iş garantisi verdi. Ala Süt şirketinin sahibi Çağdaş Yüksel, bunu öğrencileri teşvik etmek amacıyla yaptığını söyledi. Birçok işadamının hayvancılığa yatırım yaptığını belirten Yüksel, bu bölümün öğrencilerinin bundan sonra iş bulma sıkıntısı çekmeyeceğini ifade etti.
İş ve burs imkanının öğrencileri motive ettiğini belirten ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sadık Pala da hayvancılığın Türkiye’nin en önemli iş alanları arasına girdiğini belirterek, yatırım yapan işadamlarına kalifiye eleman yetiştirdiklerini söyledi. Doç. Dr. Pala, öğrencilerine birçok şirketten iş teklifi geldiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz