İşadamı Boydak, depremzedelerin çocuklarını sünnet ettirdi

Van depreminin ardından Kayseri'ye gelen depremzede ailelerin 15 çocuğu, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı...

Van depreminin ardından Kayseri'ye gelen depremzede ailelerin 15 çocuğu, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tarafından sünnet ettirildi. Boydak Center’da düzenlenen sünnet töreninde çocuklar aileleriyle büyük bir sevinç yaşadı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, mutlu günlerinde depremzede aileleri yalnız bırakmadı.

Vanlı çocukların sünnet ettirilmeleri onuruna Boydak Holding binasında verilen yemeğe, Bakanı Taner Yıldız ve Kayseri Valisi Mevlüt Bilici katıldı. Bakan Yıldız, yemekte yaptığı konuşmada, Boydak Ailesi'ne 15 çocuğun sünnetini yaptırarak onlara heyecan yaşattığı için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Bakan Yıldız, depremden sonra pek çok defalar Van'a gittiklerini ve enerjiyle alakalı neler yapılması gerekiyorsa yaptıklarını ifade etti. Yıldız, Van'da olumsuz hava şartlarına rağmen, kalıcı konutların yapılmasının süratle devam ettiğini dile getirdi. Kayserililerin Vanlı kardeşlerine kucak açtıklarını ve ekmeklerini bölüştüklerini anlatan Bakan Yıldız, ''Burada da çocuklarımızın sünnet ettirilmeleri nedeniyle bir aradayız. İnşallah evlenmelerine de şahit oluruz.'' diye konuştu.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ise deprem sonrasında Kayseri'ye 56 Vanlı ailenin geldiğini aktararak, Valilik olarak onlara her türlü yardımı yaptıklarını söyledi. Vali Bilici, depremden sonra Kayserililerin hemen bir araya geldiklerini ve Van için yapılabileceklerin belirlendiğini, yardımların süratle Van'a ulaştırıldığını sözlerine ekledi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, yemekte yaptığı konuşmada, Van depreminden sonra bir yardım kampanyası başlattıklarını ve 5,5 milyon liralık yardımı Van'a ulaştırdıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kendilerinin de Van'a giderek depremzedelere moral verdiklerini hatırlatan Boydak, ''Van'daki vatandaşlarımızla bir ayrımız gayrımız yok. Onların sevinci de üzüntüsü de bizim sevincimiz ve üzüntümüz. Valiliğimizin organizasyonunda burada 14 çocuğumuzu sünnet ettirdik ve böyle bir mutluluğu birlikte yaşadık. İnşallah evlenmelerini de görürüz.'' diye konuştu.

Vanlı aileler ise sünnet nedeniyle Hacı Boydak’a teşekkür ederek, çocuklarını bu sevinçli gönünü gördükleri için de mutlu olduklarını dile getirdi. Bakan Yıldız, Hacı Boydak sünnet kıyafeti giyen çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: