-İşadamı Cinayeti Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

  Haber: Ali AKSOYER/İSTANBUL, Yeşilköy'de 2 gün önce sabaha karşı evinden çıktıktan sonra otomobilinin içinde uğradığı silahlı sonucu hayatını kaybeden işadamı Ümit

Haber: Ali AKSOYER/İSTANBUL, Yeşilköy'de 2 gün önce sabaha karşı evinden çıktıktan sonra otomobilinin içinde uğradığı silahlı sonucu hayatını kaybeden işadamı Ümit Alemdar'ın katil zanlısı olduğu iddia edilen Atilla Dizdar T. polis tarafından yakalandı. Şüphelinin alacağını tahsil edemediği için cinayet işlediği öğrenildi.
Yeşilköy, Şenlikköy mahallesi, Orman sokak üzerinde 9 Kasım 2016 tarihinde meydana gelen olayda işadamı Ümit Alemdar, sabah işe gitmek için evinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğramıştı. İşadamının otomobiline yaklaşan bir başka otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanan Ümit Alemdar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis cinayeti, ölen işadamı ile alacak verecek meselesi olan Atilla Dizdar T.'nin işlediğini tespit etti. Atilla Dizdar T. dün akşam saatlerinde yakalandı. Şüphelinin alacağını tahsil edemediği için cinayeti işlediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
----------
-Şüphelinin adliyeye sevki

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: