İşadamı Osman Demirci Tbmm Başkanı Cemil Çiçek’i Ziyaret Etti

Sanayici ve İş Adamı Osman Demirci makamında ziyaret ettiği TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e yeni anayasaya...

Sanayici ve İş Adamı Osman Demirci makamında ziyaret ettiği TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e yeni anayasaya ve çözüm sürecine katkılarından dolayı Mardin Midyat’a has olarak bilinen gümüş telkari tekniğiyle özel olarak hazırlanan bir plaket verdi.

Çözüm sürecine paralel olarak yeni sivil anayasayla ilgili yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken TBMM Başkanı Cemil Çiçek, kendisini ziyaret eden doğulu iş adamı Osman Demirci’den bölge ekonomisi hakkında bilgiler aldı. TBMM Başkanı Çiçek sürece en önemli katkıyı vatandaşların sağlayacağını, sürecin başarıya ulaşmasında sanayici ve iş adamlarıyla bölge halkının önemli rol oynayacağını belirterek kendisini ziyaret eden Sanayici ve İş Adamı Osman Demirci’ye yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi için olduğu kadar Türkiye içinde büyük önem taşıyan çözüm sürecinin başarıyla sonuçlanmasının Türkiye’nin önünü açacağını ifade eden Sanayici ve İş Adamı Osman Demirci, “TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek’in başarılı çalışmalarını yakından izliyoruz. Doğulu bir iş adamı olarak barış sürecinin başarıyla sonuçlanmasını ve yeni anayasayla artık Türkiye’nin önünün açılmasını istiyorum. Bölgede bulunan negatif havanın giderilmesi ve Türkiye’nin bir bütün halinde kalkınması ülkemizi elbette Ortadoğu’nun ve dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokacaktır. Şimdiden bu sürecin meyvelerini görmeye başladık. İnsanları olumsuz etkileyen ve ülke ekonomisine büyük zararlar veren geçmiş dönemlerin geride kalması, barışla birlikte, birlik ve beraberlikle kalkınma sürecinin de başlanması Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kalkınması ve gelişmesini sağlayacaktır. Bölge insanının atıl insan gücünün ekonomiye kazandırılması ve sanayinin bu bölgelerde de gelişmesi ihracat hedeflerinin de başarıya ulaşmasında önemli rol oynayacaktır. TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek’i Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’la birlikte ziyaret ettik ve kendilerine Mardin’e has olarak bilinen telkari gümüş işlemeli özel bir tabağı günün anısına armağan ettik. Bizi çok iyi ve samimi karşıladı. Sürece katkı sağlamaya ve yeni anayasanın bir an önce yürürlüğe girmesi için çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Umarım çözüm süreci ve yeni anayasa çalışmaları yakında başarıyla sonuçlanır” dedi.

Reklam
Reklam

Sanayici ve İş Adamı Osman Demirci’yle birlikte TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret eden Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan “Bu meclis milletimizin meclisidir ve kapıları bütün vatandaşlarımıza açıktır. Değerli kardeşimiz Osman Demirci yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak ve gelişmelerden dolayı duygu ve düşüncelerini TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek’e sunmak istediğini söyledi. Kendisine gerekli randevuları aldık. Güzel bir görüşme yapıldı. Sanayici ve iş adamlarımızın süreçle ilgili düşünceleri bizler için çok önemli. Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Son on yıllık süreç Türkiye’nin her alanda önünü açmıştır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz