İşadamı, sanayici, akademisyen birlikte albüm yaptı

Yaklaşık 5 yıldır birlikte müzik çalışmaları yapan işadamı Ömer Faruk Meydan, akademisyen Ahmet Şahin Ak...

Yaklaşık 5 yıldır birlikte müzik çalışmaları yapan işadamı Ömer Faruk Meydan, akademisyen Ahmet Şahin Ak ile sanayici Fatih Çinioğlu Türk Sanat Müziği albümü hazırladı.

Konya'da otomotiv yedek parça üretimi yapan Meydan Grup'un sahibi işadamı Ömer Faruk Meydan, kendisi gibi sanayici olan ud sanatçısı Fatih Çinioğlu ve Konya Üniversitesi Ahmet Keleşioğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Şahin AK'ın müzik albümleri müzikseverlerle buluştu.

Toplam 27 eserden oluşan iki cd'lik albümde yer alan eserlerin güfte ve bestelerinin tamamı Ömer Faruk Meydan, Ahmet Şahin Ak ve Fatih Çinioğlu'na ait. Uzun yıllar birlikte çalışan üçlünün 'Sanatta Buluşma' adını verdiği albümün hazırlanmasına Konyalı saz üstatları yardımcı oldu. Stüdyo çalışmaları da Konya'da gerçekleştirilen albümü kamuoyuna tanıtan Ömer Faruk Meydan, Ahmet Şahin Ak ve Fatih Çinioğlu, ilk albüme yapılacak olumlu-olumsuz eleştirilerin ışığında yeni albüm çalışmalarına aynı amatör ruh ve müzik iştiyakıyla devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: