İşadamı son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL (İHA) - "Domuz Bağı" ile bağlandıktan sonra alnından kurşunlanarak öldürülen, AK Parti'nin kurucu üyelerinden Hasanoğlu Limited Şirketi'nin sahibi Mustafa Hasanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Hasanoğlu'nun babası basın mensuplarına tepki gösterdi.

4 Kasım'da evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Mustafa Hasanoğlu'nun 34 HT 504 plakalı cipi terk edilmiş olarak bulunmuştu. Yapılan çalışmalar sonrası Mustafa Hasanoğlu, önceki gün Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne bağlı Sefaalan Köyü'nün kırsal kesiminde "domuz bağı" yöntemi ile bağlandıktan sonra başından tek kurşunla vurulmuş olarak bulunmuştu.

Reklam
Reklam

Fatih Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Kazlıçeşme Mezarlığı'na defnedilen Hasanoğlu'nu eşi, çocukları, babası ve çok sayıda seveni yalnız bırakmadı. İkisi kız olmak üzere 4 çocuk babası olan Hasanoğlu'nun cenaze namazını "Mahmut Hoca" olarak bilinen Nakşibendi Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu kıldırdı. Baba Abdullah Hasanoğlu'nun cenazede oldukça gergin olduğu gözlendi. Baba Abdullah Hasanoğlu, görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösterdi.

Hasanoğlu'nun kaybolan cipinin Bahçeşehir gişelerde giriş çıkış yaptığının tespit edildiğini kaydeden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Albayrak, cinayetteki sis perdesinin hala aralanamadığını söyledi.