İşadamı Yasin Bakır'a teşekkür plaketi

Elazığlı işadamı Yasin Bakır’a Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “1. Uluslararası Ortadoğu Sosyolojisi Kongresi”nin gerçekleştirilmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Elazığlı işadamı Yasin Bakır’a Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket töreninde Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Çopuroğlu ile Kongre Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Ali Sırrı Yılmaz da hazır bulundu. Törende ayrıca, Fırat Üniversitesi Orta Doğu Araştırmalar Merkezi Müdürü ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk adına hazırlanan teşekkür plaketi de Rektör Prof. Dr. Bingöl tarafından oğlu Arş. Gör. Murat Öztürk’e takdim edildi.

Reklam
Reklam

Plaket töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Bingöl, Ortadoğu Araştırma Merkezi’nin çeşitli konularda sempozyum, kongre ve konferanslar düzenlediğini ve kitaplar bastığını belirterek “1. Uluslararası Ortadoğu Sosyolojisi Kongresi”nin öneminden bahsetti.

Prof. Dr. Bingöl sözlerine şöyle devam etti: “1. Uluslararası Ortadoğu Sosyolojisi Kongresi 28- 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Kongreye yurtiçi ve yurtdışından birçok bilim adamı katıldı. Özellikle Arap Baharı’nın yaşandığı veya Ortadoğu’da çeşitli çalkantıların olduğu böyle bir dönemde Ortadoğu Sempozyumu’nun yapılmasının ayrı bir önemi var. Tabii böylesi kongreler görünüşte kolay gibi görünüyor ama bir arka çalışması var. Uzun dönem bir çalışması var ve bir de maddi tarafı var. Maddi tarafını Üniversitemiz gerektiği kadar karşılamaya çalışıyor veya toplantıya katılan insanların bir kısmı kendisi karşılıyor. İş adamı Yasin Bakır Bey, bu kongremize maddi anlamda önemli destekler vermişlerdir. Katkılarından dolayı hem kendisine hem de Yasin Bey’in nezdinde bu kongreye destek veren diğer kurumlara da teşekkür ediyorum. Ve aynı zamanda Yasin Bakır Bey’in bu faaliyetinin de örnek teşkil edeceğini ve bundan sonraki kongrelerde de değerli iş adamlarının desteklerini esirgemeyeceğini ümit ediyorum “ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: