İşadamına aşk tuzağı

İstanbul'da, kız arkadaşlarını kullanıp iş adamına şantaj yaptıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da, kız arkadaşlarını kullanıp iş adamına şantaj yaptıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Polise 18 Nisan’da başvuran iş adamı L.A., telefonda tesadüfen tanıştığı bir kadınla buluştukları sırada mekana gelen kişilerin kendisine tuzak kurup, şantaj yaptıkları iddiasında bulundu. L.A. ifadesinde, “Telefonumdan tanımadığım bir bayan aradı. Yanlışlıkla aradığını söyleyerek önce benden özür diledi. Sonra konuşmayı sürdürüp benimle samimiyet kurdu. Taksim’de bir yerde buluştuk. Ardından yine Taksim’deki kaldığı eve gittik. Biz odadayken içeri iki erkek girdi. Bu kişiler, namuslarına el sürdüğümü söyleyerek bana saldırdı. Bana kadın kıyafetleri giydirip görüntümü çektiler. Görüntüyü internetten yayınlayacaklarını söyleyerek önce benden 50 bin lira istediler. Daha sonra pazarlıkla bu parayı 10 bin liraya kadar düşürdüler. Cebimdeki paranın 70 lirasını ve arabamı gasp eden bu kişilerden şikayetçiyim.” dedi.

Reklam
Reklam

Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği Taksim’deki eve baskın düzenledi. Operasyonda, Moldova uyruklu Ekatarina C. (24), Gaffari K. (28), Aydın E. (21) gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinden, şantaj yapılan iş adamına ait görüntüler ele geçirildi. Şüphelilerin evlerinin önünde ise gasp ettikleri otomobil bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheliler, iş adamı tarafından teşhis edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 1’i kadın 3 kişi mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: